Vols col·laborar?

Estem buscant col·laboradors que disposin d’uns 10-15 minuts cada dia (que a més us seran divertits si acostumeu a llegir sobre tecnologia i informàtica). L’objectiu és crear una pàgina maca en català/valencià que de manera sostinguda s’hi vagin penjant notícies de qualitat.  Bàsicament és tradueixen notícies d’altres webs, s’adapten i també s’en creen de pròpies. No és gaire feina, si ens contacteu us en explicarem el procediment. No cal tenir coneixements avançats de cap tipus.

El que s’ofereix és:
– Contribuir a crear més contingut en català/valencià, en una àrea on a dia d’avui, no hi ha cap pàgina de nivell comparable a les pàgines que és poden en altres llengues.
Escriure sobre un tema que t’agrada, i tenir un bon nombre de persones que et llegeixin.
Participar en un projecte, on tothom decideix segons el temps que hi hagi dedicat. És a dir, com més participis, més capacitat d’influir tindràs i més permisos sobre la web et donarem. Vindria a ser una idea semblant que en un projecte de codi lliure.
Escriure en un lloc on tots puguem sumar esforços. Potser tinguis un lloc web, però el cert, es que a no ser que t’hi dediquis 8 hores diaries, no siguis capaç de omplir varies entrades cada dia. Això suposa que part de la força de l’internet en català es perd per ser massa dispersa.

L’objectiu de la web no és fer diners, tot i que, ja que ens costen uns diners i hi dediquem part del nostre temps, no renunciem a això, ni tampoc els que hi col·laboren. En cas de que arribin els ingressos, s’oferirà una part proporcional a l’esforç que hagi tingut cadascú. Si col·laboreu a una mica de freqüencia ja us ensenyarem la conta d’adsense i tota la resta, per 4 euros que es puguin guanyar (i més com que la majoria ja treballem), no engegarem a rodar un projecte personal.

El nostre premi ara mateix son les visites. La mancança de pàgines en català d’aquest estil, és fàcil aconseguir un nombre de visitants prou importants, però això encara està per aconseguir. De fet, amb els pocs dies que portem hem aconseguit un nombre prou significatiu de visitants, la qual cosa vol dir que promet.

El més important és que la persona tingui la mateixa intenció que nosaltres, crear contingut en català/valencià, escriure/llegir sobre el que l’hi agrada i sobretot participar en un nou projecte, on tingui capacitat de dir la seua. S’intenta en la mesura del possible, que tothom participi en les responsabilitats de la web, que tothom pugui influir en la línia dels articles, etc…

Si tens altres habilitats com promoció de llocs web, disseny o noves idees també seràs benvingut.

Em podeu escriure a l’adreça de correu de sota:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: