Podrà el meu ordinador amb aquest joc?

11 09 2008

Has intentat mai executar un videojoc al teu ordinador, que compleix els requeriments del sistema que indica a la capsa, i no funciona com t’esperaves? Aquest tipus de problemes, més habitual del que seria desitjable, ve provocats normalment perquè la informació que ve a les capses sol ser excessivament simple i no té en compte certs aspectes. Com una possible solució tenim Can you run it?

canyourunit.jpg

Can you run it és una aplicació web que utilitza tecnologia Active X que ens indica si la nostra computadora està preparada per al nostre videojoc favorit. Per a això compta amb una base de dades amb cents de jocs dels més rellevants dels últims temps. Pot ser que no trobem tots els títols que necessitem però esperem que a poc a poc creixi l’esmentada base de dades. En elegir un dels títols, automàticament ens donarà una gràfica que ens indicarà si el nostre ordinador suporta el videojoc, a més de donar-nos enllaços a demos del mateix i informació sobre el preu.

prova-can-you-run-it.jpg

Aquesta aplicació analitza diversos aspectes del nostre ordinador que són essencials a l’hora de fer funcionar un videojoc: targeta gràfica, memòria ram, velocitat de CPU, espai al disc dur, etc… D’aquesta manera ens proporcionarà un informe específic de cada un d’aquests factors, indicant que element caldria canviar exactament per poder gaudir del videojoc.

L’aplicació requereix tenir la màquina virtual de Java instal·lada i només funciona sota Windows (a partir de Windows 98), sent compatible amb Internet Explorer, Mozilla Firefox i Netscape. L’aplicació és fàcilment desinstal·lable del navegador corresponent, una vegada l’hàgim utilitzat.

Font: geekets

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: