Mac OSX a un Asus EeePC

11 09 2008

A Cult Of Mac han publicat la història de com Scott Gilbertson va instal·lar una versió -il·legal, és clar- de Mac OSX en el seu Asus Eee PC 1000 HD. Per a la nostra sort la majoria dels netbooks que estan venent actualment  tenen components similars, el que ens podria permetre replicar la instal·lació del Leopard en un Acer, un MSI Wind (encara que ja hi ha tutorials dedicats per a aquest equip) o un Dell Mini.

Les recomanacions parlen de no instal·lar el sistema operatiu en un disc sòlid en cas que el teu netbook no tingui disc dur, i en tal cas podries fer-ho en un disc dur extern USB sense problemes.

Per realitzar la instal·lació, Scott va utilitzar un tutorial (que els deixarem perquè provin sort) que està donant voltes fa algun temps, una versió crackejada de l’instal·lador d’OSX i una imatge de Leopard.

Com a anècdota, per poder instal·lar el sistema operatiu des d’un dvd Scott necessitava una unitat de DVD externa… així que no va trobar res millor que comprar-ni una a Best Buy i tornar-la l’endemà.

Quant a rendiment comenta que està alhora amb el seu MacBook i que es comporta similar a un G5. Evidentment aquest ha d’estar associat a tasques normals i no a l’ús d’aplicacions de música (Reason, Ableton Live, Logic) ni gràfiques ni d’enginyeria.

Font: ratón tech

Enllaços: Macee.com, Cult of Mac.

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

11 09 2008
Bitacoras.com

Información Bitacoras.com…

Si lo deseas, puedes hacer click para valorar este post en Bitacoras.com. Gracias….

13 09 2008
latafanera.cat

Mac OS X corrent a un Asus EeePC…

Pels aventurers, podeu intentar fer córrer el Mac OS X, a qualsevol d’aquests ultraportàtils. La notícia està en català, encara que la guia esta en anglès….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: