A finals de setmana ja no es podrà utilitzar el disseny antic del Facebook

11 09 2008

Si sou usuari del Facebook des de juliol o abans sabreu que fa poc es va fer un canvi de disseny de totes les pàgines de membres, aplicacions, etc. Com tots els canvis va provocar el rebuig de molts usuaris, i s’estima que encara un 35% d’ells utilitza l’antic disseny. Finalment sembla que a Facebook se n’han cansat i a partir de finals d’aquesta setmana (no se’n sap el dia exacte) ja no es podrà escollir entre el nou disseny i l’antic: tothom haurà d’utilitzar el nou.

Això ha provocat el rebuig de molts d’aquests usuaris que han creat un grup anomenat “People against the New Facebook System” al qual ja s’hi han afegit més de 230.000 usuaris contraris al nou disseny (quasi 200.000 dels quals s’hi han sumat durant l’última setmana). Entre altres canvis, el nou disseny incorporava una pàgina d’usuari per pestanyes, que en alguns casos feia molt més fàcil la visualització de les dades (hi havia pàgines d’usuari que es feien interminables) però que en altres casos només serveix per fer més complicat trobar la informació, també amb la nova versió alguns usuaris es van queixar que havien perdut opcions de personalització.

Cal dir que no està tot perdut, a Mashable.com comenten que la darrera possibilitat que tindran els usuaris de seguir amb el Facebook antic serà utilitzant scripts pel Greasemonkey, una extensió pel Firefox que permet modificar l’aspecte i les funcionalitats de webs, tot i això, adverteixen que el Facebook és una pàgina molt complexa i no hi ha cap script que ho sol·lucioni del totç.

Lloc oficial: Facebook

Anunci oficial: The Facebook Blog

Via: Bitelia

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: