Yahoo! inclourà publicitat de Google

9 09 2008

Eric Schmidt, CEO de Google, ha manifestat a Bloomberg que el pròxim octubre la seva empresa materialitzarà l’acord al qual va arribar amb Yahoo! el passat mes de juny: Yahoo! inclourà publicitat de Google.

La col·laboració entre aquests dos gegants d’Internet (líders en cerques i publicitat) es va gestar com a resposta a la temptativa de Microsoft per fer-se amb Yahoo!, un serial financer que va durar mig any i que va acabar amb la negativa de Yahoo! a qualsevol tipus d’aliança o fusió.

L’associació entre Yahoo! i Google va despertar immediatament el recel del Departament de Justicia d’EUA: possibles pràctiques monopolístiques i posició de privilegi que atempta contra la lliure competència. Però, passats dos dels dos mesos que es van donar de termini administració i empreses, Eric Schmidt es mostra convençut que no se li posarà cap impediment: a partir d’octubre, Google i Yahoo! treballaran junts.

No deixa de ser preocupant que la competència es redueixi tant…

Font: despuesdegoogle

Anuncis

Accions

Informació

No responses yet

9 09 2008
Elrohir

El pacte és antic, la notícia és que l’associació d’anunciants dels estats units ha posat una demanda per monopoli, expressant el seu temor que, davant la falta de competència, la publicitat online comenci a pujar de preu i a pagar menys als webmestres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: