Movistar treu el pack Movistar Mix

9 09 2008

Telefónica posa a disposició de tots els clients de targeta, ja siguin clients actualment o nous clients, Movistar Mix. Una opció que intenta combinar els avantatges del contracte i les de prepagament.

L’objectiu segons diuen: “és oferir una major comoditat al client, que controlarà el seu consum sense haver de preocupar-se de recarregar el saldo del telèfon, a part de que ells d’alguna manera en poguin treure més benefici”.
Movistar Mix no està associat a cap tarifa específica, sinó que l’usuari pot elegir la tarifa prepagament movistar que vulgui.

Entre altres avantatges, els clients que contractin Movistar Mix podran obtenir un saldo gratis de fins a 200 euros: fins a 10 euros al mes per les recàrregues amb cost addicionals a la recàrrega automàtica, uns altres 10 euros de saldo promocional al complir l’any d’alta, i 10 més als 18 mesos.

D’aquesta forma, Movistar posa a disposició dels clients prepagament un producte que combina els principals avantatges del contracte (mòbils d’altes prestacions a 0 euros, i no haver d’ocupar-se de recarregar el saldo del mòbil), i les del prepagament (control permanent del consum del telèfon).

Això si, el client haurà de signar el contracte de permanència de 18 mesos, i una recàrrega automàtica de 10 euros al mes.

No tot són flors i violes, com tots sabeu, però sempre és bo coneixer les novetats del sector.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: