Windows 7 promet arrencar en només 15 segons

2 09 2008

Els desenvolupadors del blog de Windows 7 Engineering Windows 7 tracten algunes de les millores que hauria de fer el nou sistema opera Windows 7, i una d’elles és la d’aconseguir que aquesta arrencada més ràpida. Els desenvolupadors diuen que podria arrencar en 15 segons o menys.

Això sona prometedor, però hem llegit això moltes vegades en anys enrere, quan Microsoft promocionava els millors temps d’arrencada de Windows Vista, però que al final no van resultar ser temps tan espectaculars.

Una de les coses en la qual els desenvolupadors de Windows 7 estan treballant durament, és el reduir dràsticament el nombre de serveis del sistema, així reduir l’ús de la CPU, disc dur i memòria. Entre d’altres, també se centren en millorar les eines per ajudar els usuaris a solucionar problemes d’arrencada que causin un retard en l’arrencada. Per restar temps en l’arrencada, millorar el sistema de paral·lelisme dels drivers d’inicialització disminuiria la probabilitat de què alguns dispositius/drivers realentitzes l’arrencada.

Referent a la lectura d’arxius del disc, Windows 7 ha fet millores en “prefetching” per mantenir un ritme eficient.

Com molts usuaris saben, tenir massa aplicacions d’arrencada és sovint la causa d’allargar el temps d’arrencada. Tanmateix, pocs usuaris estan familiaritzats amb les conseqüències de tenir un problema en l’arrencada o d’un script en l’inici de sessió. Aquests i molts més problemes estan disposats els desenvolupadors de Windows 7 resoldre’ls.

Enllaç: Engineering Windows 7.

Font: islabit

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

2 09 2008
Felip

No és que sigui impossible, si ho optimitzen prou i es fa la prova amb el maquinari adequat (SSD/RAID amb processadors potents), però a un ordinador mitjà serà molt diferent…

2 09 2008
Redacció

Jo el que he notat al Vista (i no el faig servir més que molt de tant en quant), es que tot i que el sistema mostra l’escriptori força depressa, l’hi costa moltissim estar a punt (per exemple navegant).

Per tant, depen de com es comptin. Suposo es tracta de començar a donar una mica de bombo al nou producte…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: