Google permetrà interactuar amb les seves pàgines de resultats

2 09 2008


Si bé Google va rebre diverses critiques per tenir un motor de cerca que depèn bàsicament d’algoritmes matemàtics, deixant poc espai que els usuaris puguem donar les nostres pròpies opinions o contribuir al procés de classificació i avaluació dels resultats, l’augment de la popularitat dels serveis web 2.0 que impulsa la construcció de xarxes socials, així com l’expansió de prestacions cada vegada més personalizables estan revertint aquesta situació.

Disposada a no deixar cap detall deslliurat a l’atzar en aquestes batalles cibernètiques que mantenen les companyies buscant més visitants, millors publicitats i altres, Google està analitzant la possibilitat de permetre als internautes del seu cercador fer petits ajusts als resultats de les seves recerques relocalitzant-los i introduint comentaris en els mateixos.

D’aquesta forma, si Google es decideix a incorporar finalment aquesta característica, pot suposar un canvi significatiu, ja que la companyia ens atorgarà el poder per interactuar amb les seves pàgines de resultats.

Actualment Google compta amb una sèrie d’opcions de personalització que brinden capacitats tals com guardar un diari amb l’activitat de recerca i navegació a través d’un servei denominat Web History, i un marcador de pàgines i vincles a un lloc web en la que es poden fer anotacions gràcies a una prestació anomenada Notebook.

“No puc dir què esperem exactament d’aquesta nova eina, simplement que ens resulta curiós veure com podrà utilitzar-se, va assenyalar Ben Gomes, enginyer de la companyia en el blog oficial de Google.

En qualsevol cas, tot sembla indicar que les noves funcionalitats estaran disponibles per a qualsevol usuari, encara que al principi ho estaran per a aquells que estiguin donats d’alta en els serveis de la firma.

Font: reduser

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: