“Europa és més important que els EEUU”

2 09 2008

Les empreses de noves tecnologies es centren a Europa ja que tenim una moneda molt més forta.

El CEO d’Ubisoft en una entrevista va comentar el perquè de tanta atenció a Europa, deixant una mica de costat als Estats Units, un país que sempre va captar l’atenció de les empreses a l’hora de llançar productes com poden ser videojocs, o consoles, o perifèrics per a les mateixes. “Els diners són un factor molt important a l’hora de dir perquè li estem donant tanta atenció a Europa, ja que la Lliura i l’Euro són monedes molt fortes en aquest moment” va dir Yves Guillemot, CEO d’Ubisoft. “Parlant més específicament, en aquest moment Europa és una mica mes de 5% més important que els Estats Units“.

Guillemot va donar a entendre que li donaran més importància per un temps a Europa amb algunes exclusives com poden ser perifèrics, o llançament de videojocs abans en aquest continent. Per exemple el videojoc de Tom Clancy’s EndWar s’espera molt ja que es pot controlar per veu, i Europa tindrà el joc abans que cap altre continent.
Com sabeu a EEUU les empreses poden obtenir més beneficis, ja que és paguen menys impostos. (A costa de coses com la seguretat social, ja sabeu 🙂 )
Font: alkon
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: