Detalls del futur Mac OS X Snow Leopard

2 09 2008

Ja ha passat el temps de Jaguar, Panther, Tiger i Leopard. Tant es així que Apple ja ha mostrat avenços del seu nou sistema operatiu, que es denominarà Snow Leopard (lleopard de les neus). Aparentment, el nou desenvolupament podria estar disponible sobre mitjans del 2009, segons s’informa en la pròpia web de la companyia.

De moment, es va saber que inclourà una tecnologia anomenada Grand Central, que permetrà als desenvolupadors crear programes que aprofitin al màxim els múltiples nuclis de processament dels nous xips. A més, treballarà amb el llenguatge de codi obert OpenGL, especial perquè qualsevol aplicació obtingui el màxim aprofitament possible de la capacitat de la GPU (unitat de processament de gràfics).

Així doncs, el Snow Leopard usarà la tecnologia de 64 bits per poder donar suport a més quantitat de memòria RAM, fins als 16 terabytes. També contindrà noves versions de QuickTime i de Safari. En aquest últim cas, l’aplicació renovada aconseguirà un augment de velocitat de fins a un 53%, segons fonts de l’empresa.

A més, disposarà de major capacitat per operar en l’anomenada Web 2.0. Per la seva part, les aplicacions de correu electrònic Correu, de calendari iCal i d’agenda Address Book oferiran suport natiu a Exchange 2007, permetent integrar més fàcilment una Mac a un entorn corporatiu que utilitzi aquest servidor de Microsoft.

En síntesi, el nou sistema traurà el màxim partit a les importants innovacions de Leopard, per oferir una nova generació de tecnologies de sistema essencials, concebudes per perfeccionar Mac OS X, millorar el seu rendiment i establir nous estàndards de qualitat.

Un detall de gran importància és que Snow Leopard reduirà notablement el tamany a disc dur de Mac OS X, transformant-lo en un sistema operatiu encara més eficient per a l’usuari i lliurant-li en conseqüència un valuós espai en disc dur per a les seves cançons i fotografies.

Font: macos.ws

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

2 09 2008
Joan

Hola, tan sols volía comentarte un comentari que havíes públicat al meu bloc:

Nosaltres tenim el domini comprat amb wordpress.com, i la redirecció també. O siga ens ix per 15 dólars l’any, o siga uns 9€ l’any ambdúes coses.

Salutacions

2 09 2008
Joan

Jo treballe amb el Leopard i ja és un gran sistema, el millor de tots en la meva opinió, encara que sempre és millorable. Esperem que Apple ens sorprenga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: