Complement de Microsoft per obrir documents d’Office 2007 en versions anteriors

1 09 2008

Existeixen diverses tècniques i alguns complements extres per poder obrir els documents amb format de l’Office 2007 (.docx) en versions anteriors d’aquesta paquet, però ja no hi haurà la necessitat de realitzar tot aquest tipus de trucs o llocs que converteixen els formats ja que Microsoft ha llançat un complement oficial per a tots els que expliquen amb versions anteriors d’aquest programa.

Office2007

Aquest complement funciona amb Microsoft Office 2000 amb el SP3, Microsoft Office XP amb el SP3, Microsoft Office 2003 amb el SP1, així com en Microsoft Office Word Viewer 2003, Microsoft Office Excel Viewer 2003 i Microsoft Office PowerPoint Viewer 2003.

D’aquesta manera amb totes aquestes versions, serà possible instal·lar el complement que permetrà visualitzar els documents creats amb el format de l’Office 2007, que fins fa alguns mesos no es podia realitzar. Aquest complement és gratuït i només ocupa 27 MB, disponible en diversos idiomes, tot i que de moment hi ha el castellà però no el català/valencià. El complement el pots descarregar des del lloc de Microsoft.

Font: incubaweb

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: