Microsoft vol wifi als cotxes

31 08 2008

La companyia s’unirà amb universitat nord-americans per donar una alternativa als serveis que ofereixen els telèfons mòbils.

Microsoft ha decidit col·laborar amb les Universitat de Washington i Massachussetts amb la finalitat de crear un sistema capaç de proveir els conductors d’una connexió a Internet més barata que la que reben dels telèfons mòbils.

La tecnologia que pretenen usar està basada en la tramesa constant de senyals emesos per l’estació de base. Per mantenir el senyal, la companyia de Redmond podria multiplicar les bases emissores principals i les auxiliars.

Ratul Mahajan, investigador de Microsoft que treballa en el projecte ha declarat al portal DailyTech que “els protocols de mans lliures que existeixen avui són increïblement fràgils en ambients a l’aire lliure, limitats artificialment cap a un només punt d’accés o només una estació base alhora”. La clau del nou sistema de Microsoft és l’ús de múltiples estacions de base.

Els investigadors de la companyia de programari i les dos universitat col·laboradores creuen que són els primers en suggerir aquesta solució, que finalment podrà fer factible una bona comunicació sense fil als vehicles.

Font: siliconnews

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: