Kingston ja ven targetes per a càmera de 32 Gb

31 08 2008

Pensant en satisfer les necessitats dels seus usuaris, Kingston Technology Company, el fabricant independent de productes de memòria a nivell mundial, va introduir al mercat la seva nova targeta SDHC Flash de 32 GB que forma part de la família Elit Pro.

Es va conèixer a través d’un comunicat que el dispositiu està dissenyat per a enregistradores de videos digitals i altres elements d’imatge d’alta resolució, disponibles en l’actualitat. A més, compta amb la major capacitat de la línia SDHC Elit Pro, la qual també inclou capacitats de 4, 8 i 16 GB.

Wendy Lecot, directora del Negoci Flash de Kingston, va explicar que a causa de la creixent popularitat del video digital i el format HD, els consumidors continuen buscant formes d’estendre els temps d’enregistrament i mantenir altes velocitats de transferència de dades, per maximitzar el rendiment de la seva targeta d’enregistrament.

En aquest sentit, va comentar que la novetat està creada per satisfer les demandes de gran capacitat i altes velocitats d’escriptura i incentivar els clients a viure noves experiències a través de l’ús d’aquests articles de video, fotografia i altres.

Es pot ressaltar que el producte de Kingston, segons van assegurar els seus representants, pot emmagatzemar més de 6.000 imatges fixes (amb una cambra de 10MP) i més de vuit hores de video (per a enregistraments HD Extended de 6Mbps). La gamma de memòria SDHC està donat suport per una garantia per tota la vida i suport tècnic gratuït.

Font: inmortalsecurity

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: