Intel Atom de 32nm per a mòbils al 2009/2010

31 08 2008

Intel va anunciar que espera els primers telèfons mòbils amb processadors Atom per a 2009 o principis de 2010. Aquests utilitzarien una versió de 32 nanòmetres, els quals probablement siguin molt barats de fabricar. FT informa que Intel produirà de 2400 a 2500 xips Atom de 32 nanòmetres en un “plafó” de 300 mm, la qual cosa significa un augment de 400-500% sobre l’estat actual d’aquesta tecnologia.

Un usuari del fòrum de desenvolupadors de San Francisco, va preguntar la setmana passada al CFO d’Intel, Stacey Smith, per què abans Intel va dir no als xips per a mòbils i ara sí?

Ell va respondre que Intel no empenyerà els smartphones fins a l’any que ve, moment en què la seva nova tecnologia de 32 nanòmetres estarà en ple apogeu. Això hauria d’impulsar el processador Atom (al mateix temps que colpejarà als portàtils en el segon trimestre d’aquell any).

Creiem que si bé, per a portàtils l’Atom és un processador molt just, que aporta poca cosa més que una mica més de bateria a canvi de molt menys rendiment, per a mòbils pot ser un revulsiu en quant a rendiment.

Font: islabit

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: