Microsoft “reinventa” el làser dels ratolins

29 08 2008

Aquest matí la pàgina web de Microsoft sobre hardware revelava que, pròximament, l’empresa de Redmond anava a llançar un nou ratolí, que faria que ens oblidéssim del làser. La seva presentació no era prevista fins al pròxim 9 de setembre, però ja s’han revelat algunes de les seves característiques.

El ratolí s’anomenarà Microsoft Explorer Mini Mouse i utilitza una tecnologia que han batejat com Blue Track i que deixa de costat els tradicionals sensors òptics i els basats en làser, utilitzant un mètode que augmenta el nombre de superfícies sobre les quals es pot usar aquest.

Enfocat al seu ús en portàtils per la seva reduïda mida, el Microsoft Explorer Mini Mouse funciona sobre gairebé qualsevol tipus de superfície, incloent fusta, granit i moqueta, atorgant a més una major precisió.

Per aconseguir-ho, usa un LED blau al costat d’una lent gran angular, el sistema que es coneix com Blue Track. Caldrà provar-lo per veure si realment el seu funcionament és tan bo com afirmen, encara que tenint experiència prèvia amb els ratolins de Microsoft és més que probable que així sigui.

L’únic a què no m’agrada és que utilitzi un receptor extern en lloc de Bluetooth, la qual cosa facilitaria la seva connexió. Per contra, aquest tipus de connector, que es guarda sota el ratolí, permet desactivar aquest quan no està en ús, estalviant bateria sense pràcticament haver de pensar en això.

Font: xataka

Link: Engadget

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: