Erasmoos, xarxa social per a estudiants Erasmus

29 08 2008

Es tracta d’una xarxa social enfocada als estudiants d’Erasmus, per al qual, els estudiants, durant el registre, hauran d’indicar país i ciutat, tant la seves pròpies com la de les seves destinacions d’Erasmus.

Fòrums per ciutats, allotjament de fotos, vídeos, comentaris i localitzacions són les opcions que els usuaris tenen disponibles per compartir i interactuar amb altres usuaris, ja siguin de la mateixa destinació o no.

Cada ciutat europea té el seu propi fòrum de discussió, amb la qual cosa per accedir al fòrum d’una ciutat en concret, es podrà accedir mitjançant recerques de llocs o bé a través del mapa, on només estaran assenyalades aquelles ciutats europees on hi ha, almenys un estudiant d’Erasmus. Cada fòrum disposa d’una sèrie de temàtiques de discussió, des d’aspectes generals fins a recomanacions de llocs. A més, compta amb un mapa de la ciutat amb les miniatures pertanyents a Panoramio.

Ja la resta de les activitats se centren en els perfils dels usuaris que, a més de poder formar les seves xarxes de contactes, podran pujar les seves imatges, afegir enllaços de vídeos de YouTube, i deixar petites notes de 140 caràcters, assemblant-se en aquest aspecte a Twitter. A més, disposen d’un mapa on hauran d’indicar a tota hora les seves actuals ubicacions.

Es pot trobar en falta opcions de recerques avançades, tant d’usuaris com de llocs, a més de les recerques de continguts dels fòrums. Quant a l’aspecte gràfic, senzill, net i fàcil d’usar.

Font: genbeta

Link: Erasmoos

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

29 08 2008
Jose

Mucha suerte !. Pues te va a hacer falta.
Hace un par de años terminé mi erasmus y te comento una cosa…
Aunque no es una red social, ya hay una comunidad {{erasmus}} líder a nivel de España llamada erasmusworld.com. En ella están todos los erasmus del país reunidos.
Un saludo
😉

29 08 2008
Redacció

Hola José,

Jo també vaig estar d’Erasmus, i entre tu i jo, que bé m’ho vaig passar 🙂

Jo tinc tots els meus antics companys afegits al facebook, que em sembla que es el millor sistema, per a aquest tipus de coses. Ja veurem si els hi funciona als de la pàgina aquesta.

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: