Eina per averiguar si Vista funciona amb el teu hardware

29 08 2008

Microsoft ja va llançar una eina en línia que et permet verificar quin maquinari i programari és compatible amb Windows Vista.

S’anomena Windows Vista Compatibility Center i hauria d’haver estat habilitat la setmana passada, però per motius desconeguts això no va passar. Al lloc es llisten 77 mil productes que es venen als Estats Units i també mundialment.

Tots els productes que són llistats o van passar per la verificació de Windows Vista, o els propis fabricants van anunciar que són compatibles amb aquest. Al lloc també podem trobar productes que estan en un estat ‘desconegut’, perquè encara no està confirmat si són compatibles o no, però Microsoft segurament s’encarregarà de testejar-los.

Windows Vista Compatibility Center és fàcil d’utilitzar. En entrar, pots dirigir-te cap a una categoria i buscar el producte en qüestió, per saber si no et donarà problemes amb Vista. A més, pots reportar errors als administradors.

Estàs preparat per actualitzar Vista? Primer comprova que tots els components del teu ordinador siguin compatibles, per evitar futurs problemes.

Font: la viruta

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: