Android tindrà una manera fàcil d’instal·lar nous programes

29 08 2008
La possibilitat que els usuaris instal·lin aplicacions als seus mòbils no és nova, però amb les botigues d’aplicacions modernes és molt més organitzat i senzill. Google acaba d’oferir detalls sobre un sistema de distribució d’aplicacions, molt semblant a l’App Store del iPhone. L'”Android Market” permetrà que els usuaris busquin i instal·lin aplicacions, així com oferir comentaris i puntuacions (Google es refereix al sistema de comentaris i puntuació com a “semblança al de YouTube”).

Pels que hagin fet servir Ubuntu Linux, veurant que la idea també es la mateixa, tot i que incloent aplicacions de pagament. Realment es una cosa que Microsoft no ha sapigut fer mai, tot i que la seva utilitat es immensa.

Al contrari de l’App Store de Apple, l’Android Market estarà obert per a tots. Google diu que pretén permetre que els desenvolupadors tinguin “un ambient obert i sense restriccions” per al seu programari. Publicar aplicacions requerirà de tres simples passos: registre, pujada i descripció. Els primers mòbils amb Android vindran amb una versió beta del Market, amb aplicacions gratis únicament, però després s’oferirà la venda de programari i altres opcions.

Des del meu punt de vista, prometedor.

Font: Engadget

Link: Mobile Burn

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: