10 raons per canviar-te a Gmail

29 08 2008

interface de gmail

A JustCreativeDesign publiquen un article on donen 10 raons per les quals pot interessar-te canviar-te als comptes de correu del tot-poderós Google. Sobretot si encara depens del ferragós (tot i que molt popular) Hotmail. Ací te les posem en català.

1. Gmail bloqueja el 99% del spam que usualment arriba a la teva safata d’entrada.

2. Amb Gmail pots conservar el teu compte de correu antic. Gmail redirecciona els missatges que arribin al teu compte antic a la nova. També pots fer que el compte de Gmail re envii els mails al compte antic.

3. Pots crear documents de word, fulls de calcul i pdfs amb Gmail utilitzant GoogleDocs.

4. Gmail et permet programar esdeveniments amb el calendari de Google enviant via correu amb un recordatori de la reunió o esdeveniment.

5. Gmail posseeix una caracteristica anomenada ‘Star‘ que bàsicament permet marcar els correus que consideris importants amb etiquetes. Per a després poder realitzar cerques d’aquests elements marcats.

6. Els seus correus estan agrupats en forma de conversa. Això estalvia molt d’espai i agrupa missatges que pertanyen a una mateixa conversa. Per mi, la característica estrella.

7. Pots arxivar correus antics o totes les converses per mantenir la teva safata d’entrada neta.

8. Pots posar filtres i etiquetar-los per mantenir la teva safata neta i lliure de desordre.

9. Posseeix una ràpida i fàcil funció de cerca el que significa que mai perdràs un correu.

10. Tots els correus estan emmagatzemats en línia el que significa que hi pots accedir de qualsevol computadora.

11. (Bonus) Només esmentar TOT l’espai que atorga Gmail. Mai hauràs d’esborrar un correu.

Font original en anglès aquí.

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

29 08 2008
Joan

Ja temps que utilitze GMail i he de dir que ara ja no podría viure sense ell.

Per cert, avui he descobert aquest bloc que m’ha paregut fantàstic, endavant i força des de el País Valencià!

29 08 2008
Redacció

Jo també el faig servir… tot i que hi ha alternatives com la de Yahoo! que no estan gens malament.

Gràcies pels ànims i esperem seguir creixent!

30 08 2008
Joan

Jo he provat altres com Yahoo, pero així i tot segueixc preferint GMail. Jo l’utilitze amb l’extensió de “Better Gmail” per al Firefox i va de perles. I a més també és dels pocs correus que están traduïts al català.

Salutacions

30 08 2008
Anònim

Un altra utilitat interessant per als que utilitzem el firefox + gmail, be siga amb el window$, linux o macOs, es el gmail manager, que permet administrar 1 o mes comptes de Gmail. Vos la recomane. Aci teniu l´enllaç per ferli una miradeta https://addons.mozilla.org/ca/firefox/addon/1320
Salutacions

30 08 2008
Redacció

Anònim, suposo que només és útil si tens varis comptes, veritat?

La veritat, jo personalment com menys comptes de correu tingui millor. Despres s’acumulen, i acabo perdent mails.

31 08 2008
Ubuntu_Ganxut

Be, es util si tens varis comptes, pero tambe t´avisa cuant arriva un nou maili clicant el directament a la teua pagina de correu gmail obrint una nova pestanya, tambe obri directament la pagina per escriurer correu nou cuan cliques en un enllaç de correu electronic, i a mes a mes, en la nostra llengua. jo no utilitze programes per gestionar el correu i emb va molt be amb aquest complement.

31 08 2008
F. Nogués

A banda les poder marcar correus amb estrelles, una característica molt important és que també pots marcar correus amb colors (de diferents persones, particulars o de feina, etc). I per als que utilitzem Firefox hi ha alguna bona extensió pensada per a GMail com per exemple Better Gmail 2 que el fan encara millor. Respecte a l’espai que ofereix GMail, efectivament, per a l’usuari mitjà està molt bé però es comença a aquedar curt: actualment la gent s’envia arxius power point, mpeg, avi, etc. que poden ocupar 6MB com si res. Si no els elimines, aviiat has arribat a omplir el 90% del teu espai. Malgrat tot, GMail segueix sent el millor. I no heu esmentat el xat integrat.

Ah , i és “el compte”, no compta ni conta.

31 08 2008
Elrohir

Bé, jo sóc fan de Yahoo: Ofereix espai il·limitat i, respecte el que has dit aquí, només hi ha dos punts en que Yahoo està una mica per sota:

– Les etiquetes i les estrelles: A vegades es troben a faltar … però per això pots fer tantes carpetes com vulguis.

– Fer documents de Word directament des de la web, tot i que no sé quin ganàpia voldria enviar un document de word creat directament sobre el correu, podent fer servir el correu amb HTML.

Si em permets, també et diré uns motius per no fer servir GMail:
– Privacitat 0: Tots els teus correus seran llegits i processats per GMail amb l’objectiu de posar-te publicitat A més el compte de GMail es relaciona amb TOTS els serveis Google ( Google Search, Youtube, Blogger, Google Groups, adsense, adwords, … ) amb el que estas “regalant” a google tota la teva informació.
– Baixa seguretat: S’han descobert força fallades de seguretat al llarg del temps a GMail, que permeten als atacants entrar al teu correu.
– Google God: Com he dit el compte de GMail es relaciona amb tots els serveis de Google. N’hi ha prou que Google consideri que en algun moment t’has portat malament (amb raó o sense) en qualsevol dels seus serveis (i són molts) per clausurar-te el compte i fer-t’ho perdre tot. No, no seràs el primer que ho pateix, hi ha associacions d’afectats.

Ningú no regala res 😛 i no és or tot el que llueix

31 08 2008
Redacció

Gràcies F.Nogués, he corregit les faltes.

Elrohir, tinc entés que el correu de Yahoo es encara millor que el Gmail… Encara que la diferencia es menor que Gmail vs Hotmail (almenys en la versió que faig servir jo)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: