Adobe llança Photoshop Elements 7

28 08 2008

L’última versió per a aficionats a la fotografia del programari amb més èxit d’Adobe ja està disponible. Aquest senzill Photoshop és apte per a quasi tots els usuaris que tenen instal·lat Photoshop CS3 al seu ordinador. La seva principal novetat és la seva nova interfície més senzilla i amb menys aplicacions pel mig que poden arribar a destorbar. A més, aquesta nova versió inclou funcions que completen la seva antecessora, Photoshop Elements 6.


Una d’aquesta noves opcions és Scene Cleaner que permet “escombrar” elements d’una fotografia que puguin destorbar. El dit que va posar el nostre pare en el flaix o aquest turista inoportú que passo en prémer el botó poden desaparèixer amb aquesta eina.

Interfície d’Adobe Photoshop Elements 7

A més, és possible accedir a més de 50 efectes aplicables a una àrea concreta amb Smart Brush. Altres opcions incloses en la versió 6 per a, per exemple, blanquejar dents es poden realitzar en un només pas gràcies a l’eina Quick Fix. Com a la majoria de noves versions de programari d’edició i reproducció, Adobe Photoshop Elements 7 incorpora l’opció per poder compartir, a través d’Internet, els nostres àlbums amb altres usuaris.

El llançament oficial s’espera per a octubre. Tanmateix, ja es pot adquirir des de la web per 96,28 euros (82,28 si s’adquireix l’actualització). Si preferim el pack d’aquest editor d’imatges al costat del de vídeos de la companyia, Adobe Premiere Elements 7 és preu es rebaixarà.

Encara que tota la fama se l’ha emportat el seu germà més gran, Adobe Photoshop Elements 7 conté aquest 1% que els usuaris mitjos utilitzen en el Photoshop tradicional. Així, Adobe ha tornat a redissenyar el seu producte estrella ideat per a usuaris amb ganes d’enredar-se en el retoc fotogràfic digital en un entorn senzill i amb totes les opcions de Photoshop a l’abast de la mà.

Més informació: Adobe

Font: muycomputer

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: