El preu dels ordinadors baixa un 23% en un any

12 08 2008

L’abaratiment dels PC és el més acusat dins del sector de tecnologia, segons dades oficials.

Comprar-se un ordinador ara és un 23,1% més barat que fa un any. Una rebaixa bastant considerable que lidera la baixada generalitzada que s’ha produït en els últims dotze mesos al sector tecnològic.

Segons les dades que ha fet públics l’Institut Nacional d’Estadística Espanyol (INE) corresponents al mes de juny, el preu en equips informàtics, en només un mes, va descendir un 3,4%, acumulant, des de principis d’any, un total del 12,5%. Respecte a juny de l’any passat, la baixada de preus correspon al 23,1%.

Quant a informàtica de consum també es van registrar descensos generalitzats. De fet, càmares digitals i altres equipaments de fotografia costen ara un 16,9% menys que fa un any, mentre que els dispositius d’imatge i so es poden trobar en comerços per un 13% més barat que el juny de 2007.

Descensos menys acusats van registrar els suports, com a CD o targetes de memòria, que es van quedar en un 0,5% en els últims 12 mesos. El seu estancament es deu a l’aplicació del cànon digital.

Finalment, el preu dels equips i serveis telefònics ha baixat un 0,4% l’últim any, encara que acumula un augment del 0,3% en el primer semestre de 2008.

Adaptat i traduït de: vnunet.es

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: